Rebel Contracting - Projectleider

Geloof jij in jezelf, laat je je niets wijs maken, wil je meebouwen aan een betere wereld en geloof je dat jij een bijdrage kan leveren aan mooie projecten met maatschappelijke impact? Dan is Rebel wellicht jouw ideale werkgever.

Wat wij doen

Het werk

Samen met partners, zoals grote aannemers, maken wij een succes van aanbestedingen en projecten. Voorbeeldprojecten zijn:

  • Windpark Strekdammen – ontwikkeling, bouw en verkoop van Windpark. Overname van een ontwikkeling waar we door een andere kiezen voor een andere technische en logistieke oplossing een gezonde business case kregen en in periode van twee jaar Windpark hebben gerealiseerd.
  • Onderhoudscontract Uiterwaarden waar we met Van Oord en RWS in een integraal team waterveiligheid bewaken en met lokale partners natuurwaarde realiseren.

Wij selecteren onze projecten omdat wij daarin uitdagingen in zien zoals nieuwe samenwerkings- en aanbestedingsvormen, een complexe omgeving of nieuwe ontwikkelingen, zoals data gedreven asset management. We kijken goed hoe we de belangen van de verschillende partijen op een lijn kunnen krijgen en zo werken aan gezamenlijk succes.

We zijn op zoek naar het volgende profiel

Jij hebt

We zijn op zoek naar een projectleider met de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-studie.
  • Je hebt 2 – 5 jaar werkervaring in project, asset, omgevings-, contract, of- procesmanagement of andere rollen in bijvoorbeeld infra, energie of bouwprojecten.
  • Je vindt het leuk om de projectstrategie te vertalen naar een praktische aanpak en weet anderen daarbij mee te nemen. Je ziet kansen en bent in staat om deze te ontwikkelen tot klantwaarde.
  • Je bent eigenzinnig, zelfstandig en nieuwsgierig.
  • Je hebt de ambitie om Rebel nog succesvoller te maken en een bijdrage te leveren aan onze groei.

Wat kunnen we voor jou betekenen

Wij bieden

Een afwisselende baan in een creatieve, ondernemende omgeving met inspirerende collega’s. Een omgeving waarin je maximale ruimte, kansen en ondersteuning krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je opereert vanuit onze vestiging in Rotterdam en bent veel op onze projectlocaties. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om mee te investeren in – en mede vorm te geven aan – onze onderneming en initiatieven.

‘No change without a Rebel’

We zijn Rebel in 2002 gestart omdat we de wereld beter wilden maken. Inmiddels werken we met ruim 300 Rebels vanuit onze kantoren in o.a. Rotterdam, Antwerpen, Washington D.C., Johannesburg en Manilla aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren als vastgoed, infrastructuur, mobiliteit, cultuur, zorg en energie.

We geloven in kleinschaligheid en ondernemerschap. Daarom bestaat Rebel uit een verzameling van kleine bedrijven waarin we niet alleen medewerker maar ook aandeelhouder zijn. Bedrijven die niet alleen adviseren over vernieuwende initiatieven, maar daar ook in investeren. Bijvoorbeeld via projecten waarin we mede-participant zijn, of met de oprichting van een nieuw bedrijf of fonds.

Ben je geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Stuur een motivatiebrief en CV naar erik.stoelinga@rebelgroup.com. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Erik op 06-22493258.