Over Eleonoor Hintzen

Ik ben in mijn element als ik in publieke en private organisaties mensen kan mobiliseren en inzicht kan geven in hun rol in de duurzaamheidstransitie.

Maak connectie met Eleonoor

In het kort

Als echte gedragsveranderaar creëer en stimuleer ik de readiness en het innovatief vermogen van medewerkers in private en publieke organisaties om daarmee verduurzaming te versnellen. Met een achtergrond in de psychologie ondersteun ik organisaties bij het aanpassen van processen en structuur. Ineem daarbij medewerkers op inspirerende wijze mee om duurzaamheid onderdeel te maken van hun dagelijks werk.  

Ik ben een analyticus die exact wil begrijpen hoe iets in elkaar zit. Of het nu gaat om bedrijfsprocessen of waarom je voor aardappelpuree het beste vastkokende aardappels kunt gebruiken. 

Naast Rebel ben ik onder andere toezichthouder bij Wakibi, een prachtig platform dat het voor iedereen mogelijk maakt om een microkrediet te verstrekken in bijvoorbeeld India. Precies waar mijn hart ligt; op efficiënte, inspirerende wijze mensen impact laten maken.  

Lees meer over mijn expertise in transitiemanagement:

Transitiemanagement

Eleonoor heeft bijgedragen aan...