Financieel adviseur (junior-medior)

Adviseur met inzicht in - en liefde voor - cijfers en financiële modellen

Het Finance team van Rebel België richt zich specifiek op de ontwikkeling en financiering van o.a. windmolenparken, PV, geothermie en publiek-private samenwerkingen (denk aan scholen, metro’s, wegen, humane gevangenissen en zwembaden). Stuk voor stuk projecten met grote financieringsbehoeftes en de nodige technische uitdagingen. Met financieel-economische en strategische kennis helpen wij bedrijven en ontwikkelaars deze projecten te realiseren.

Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie om dankzij de realisatie van maatschappelijk relevante projecten de wereld beter en duurzamer te maken, zonder idealistische illusies te hebben. Dit doen wij door business cases te evalueren, kasstromen met behulp van financiële modellen inzichtelijk te maken en (technische) risico’s en kansen te benoemen. Op basis daarvan optimaliseren we de financiële structuur van het project, arrangeren we de financiering van eigen en vreemd vermogen, en onderbouwen we cijfermatig de impact van managementbeslissingen en contractuele onderhandelingen. Kritisch, eigenwijs en constructief, vanuit de overtuiging dat we zo het beste bereiken voor het project. Meestal vervullen we deze rol als adviseur, maar als de mogelijkheid daar is (en we in het project geloven), dan investeren we bij voorkeur mee en worden volwaardig partner in het project.

Rebel België is per direct op zoek naar een: (Junior/medior) finance adviseur

Functie-eisen

Ben jij een Rebel?

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe Rebel die vol overgave met ons meedoet. Een adviseur die het verschil wil maken voor de klant om zo impact te maken op de samenleving. Wil jij het beste uit jezelf halen, investeren in je eigen ontwikkeling en ben je bereid een stap extra te zetten wanneer een project daarom vraagt, dan ben jij wellicht onze nieuwe Rebel!

Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je.

  • Master bij voorkeur in een economische of ingenieursrichting;
  • Je hebt interesse in financiële en economische vraagstukken en doormiddel van financiële modellen deze inzichtelijk te maken;
  • Je hebt uitstekende analytische en kwantitatieve vaardigheden en het vermogen om snel te leren;
  • Je bent eigenzinnig, ambitieus en nieuwsgierig;
  • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
  • Je bent sociaal, proactief en kunt overweg met verschillende type klanten;
  • Je hebt ambitie om bij te dragen aan het nog succesvoller maken van Rebel;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, eventueel andere talen zijn altijd een pluspunt;
  • Je hebt 1 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

We staan open voor gesprekken met zowel starters als professionals met de nodige ervaring. Mensen met inzicht in – en liefde voor – cijfers en financiële modellen, plus affiniteit met de duurzame-energiesector, de energietransitie of publieke infrastructuur.

Wat wij bieden

Wat Rebel jou biedt

Naast een leuke, afwisselende baan in een informeel en hecht team van circa 10 personen bieden we een creatieve, ondernemende werkomgeving met gedreven collega’s. Je krijgt vrijheid, verantwoordelijkheid en een competitieve vergoeding gecombineerd met extra legale voordelen. Je zet stappen die passen bij je groei en geeft al snel je eigen agenda vorm. Met onze Rebel Academy investeren we in je persoonlijke ontwikkeling, maar je neemt ook zelf initiatief en doet jaarlijks een voorstel voor je eigen ontwikkelingsplan.

Rebel gelooft in kleinschaligheid en ondernemerschap. Daarom zijn teams binnen Rebel volledig zelfstandig en ben je niet alleen ‘werknemer’ maar kun je ook mede-eigenaar van ons bedrijf worden. Bij klanten, thuis, of op ons kantoor in Antwerpen – eigen verantwoordelijkheid nemen op basis van een gezonde dosis ambitie.

Rebel worden?

Interesse? Stuur dan snel een (korte) motivatiebrief met daarbij je CV naar erik.paquay@rebelgroup.com.

Wil je eerst meer weten over de vacature of het werken bij Rebel? Dan mag je gerust een mail sturen naar hetzelfde adres.