Senior Financieel medewerker (32-40 uur) (NL)

Word jij onderdeel van ‘team admin’ op deze prachtige locatie aan de Oude Haven in hartje Rotterdam?

Als senior financieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de interne klant en ben je verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige administratie. Daarnaast verwachten we dat je met aanbevelingen komt om de verschillende processen te verbeteren.

Het team

Wie zijn wij?

Het administratieve team bestaat uit circa 13 personen. Binnen dit team proberen we alle taken altijd zo goed mogelijk te verdelen, rekening houdend met iedereen zijn/haar kennisniveau en persoonlijke voorkeuren en ambitie. We hebben ruim 20 ventures met verschillende administraties, dus het vereist scherpte om continu goed te blijven nadenken en snel te kunnen schakelen tussen de verschillende ventures.

We staan voor eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap en het in teamverband bedienen van onze interne klanten. Met elkaar hebben we plezier in ons werk, pakken we de kansen die voor ons liggen en werken we met onze talenten en kwaliteiten. Ieder op zijn of haar eigen manier.

Vertrouwen is bij ons het belangrijkste en daarom heb je ook veel vrijheid. Hier moet je mee om kunnen gaan, want er ligt daarmee ook veel verantwoordelijkheid op jouw bordje.

Functie-eisen

Wie ben jij?

 • Je kunt goed communiceren, zonder klantgerichtheid uit het oog te verliezen;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent ook een teamspeler;
 • Je werkt nauwkeurig, kunt prioriteiten stellen en je bent integer en betrouwbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord- en geschrift en daarnaast de Engelse taal voldoende;
 • Je hebt ervaring met project administraties
 • Jij hebt een afgeronde Hbo opleiding Accountancy of Finance & Control en minimaal 5 jaar werkervaring; of een afgeronde MBA opleiding in combinatie met minimaal 8 jaar relevante werkervaring

Natuurlijk zijn jouw talent, kennis en ervaring super belangrijk maar wij hechten evenveel waarde aan je persoonlijkheid. Bij ons moet je goed zelfstandig kunnen werken, aangeven als je hulp nodig hebt of even wilt sparren, tegen een beetje chaos kunnen en durven kritisch en nieuwsgierig te zijn. Naast dat jij pietje precies bent met de cijfertjes en ervoor zorgt dat alles helemaal op rolletjes loopt, vinden wij bijvoorbeeld samen sporten ook erg leuk. Vind jij dat ook?

De functie

Wat ga je doen?

 • De integrale administratie van meerdere ventures
 • Vast aanspreekpunt voor directie ventures
 • Afloop van tussenrekeningen
 • Tijdige boeking van financiële transacties op jaareinde, waaronder onderhanden werk voor het opstellen van de conceptjaarrekening
 • Het voeren van de salarisadministratie met hulp van een externe administrateur (jij levert de salarismutaties aan)
 • De BTW aangiftes
 • Dividendbetalingen- en aangiften en -brieven

Je werkt ook nauw samen met de medior financieel medewerker van jouw venture(s). Hierbij heb je ook een coachende rol. Daarnaast heb je een aanjagersrol bij het doen van verbetervoorstellen met betrekking tot de administratieve organisatie en interne controle. En ben je tevens het vaste aanspreekpunt voor de directies van de verschillende bv’s en de externe accountant.

Aanbod

Wat Rebel jou biedt

 • Brutosalaris met een bandbreedte tussen de €3.700 – €4.300,-
 • Aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot 15% van het jaarinkomen
  (waarvan deel groepsbonus/ deel individuele bonus)
 • Omdat we hopen dat iedereen zich echt onderdeel van onze ‘Rebel – familie’ gaat voelen kun je bij een vast contact ook aandeelhouder worden
 • Laptop, telefoonkosten en een goede pensioenregeling
 • Dienstverband: arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  (jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling).
 • 30 vakantiedagen + 8.5% vakantietoeslag

Verder kun je gebruik maken van de sportschool beneden kantoor zodat je na een werkdag  -of tussen het werk door- ook heerlijk kunt ontspannen en daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor een heerlijke lunch in de gezamenlijke keuken. Ook een potje tafeltennis- of voetbal hoort erbij om tussen het werk door even te ontladen. De vrijdagmiddag is er om lekker af te sluiten met een gezellige borrel en 1x per maand doen we dit ook op donderdagmiddag. Jaarlijks gaan we met de ‘Rebel – family’ op vakantie, het ene jaar een binnenlandtrip en het jaar erop een buitenlandtrip. Deze uitjes zorgen altijd voor onvergetelijke momenten met je collega’s.

Rebel worden?

Heb je interesse in deze functie en wil je de uitdaging aangaan?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV op vacatura.fa@rebelgroup.com en wie weet zitten wij binnenkort met jou om tafel!

We ontvangen graag uiterlijk vrijdag 5 april reactie. Voor vragen kun je contact opnemen met Marian Wolfert op telefoonnummer 06-25067162. Er wordt geen automatische ontvangstbevestiging gestuurd, maar elke sollicitatie wordt individueel behandeld en een snelle reactie is gegarandeerd.