Medior Adviseur Impactvol Aanbesteden & Contracteren (32-40 uur)

Rebel is een dynamisch en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Voor overheden en bedrijfsleven passen we onze specifieke kennis en expertise toe in verschillende sectoren, altijd vanuit de drive om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken en van financiering van ziekenhuizen tot realisatie van duurzame energieprojecten. Rebels adviseren, implementeren, ontwikkelen nieuwe initiatieven en investeren ook in projecten en innovaties waarin zij geloven. Rebel is ruim 20 jaar geleden door acht jonge ambitieuze adviseurs opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een adviespraktijk met ruim 300 medewerkers en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Londen, San Francisco, Toronto, Washington D.C., Johannesburg en Nairobi. Rebels investeren in hun eigen onderneming en ontwikkeling. Onafhankelijk, kritisch en constructief. We willen bovenal trouw aan onszelf kunnen zijn. We zijn experts in strategie en finance en intrinsiek gemotiveerd om de wereld te verbeteren. Die ingrediënten vormen de basis van ons succes.

Medior Adviseur Impactvol Aanbesteden & Contracteren

Jouw rol

Als Medior adviseur impactvol aanbesteden en contracteren speel je een belangrijke rol in het ontwikkelen en implementeren van tenderstrategieën binnen onder andere de energie- en infrastructuursector. Je denkt mee over de winnende strategie en bent in staat om anderen hiervoor te enthousiasmeren en deze overtuigend op papier te zetten. Jouw werk draagt direct bij aan het vergroten van de maatschappelijke impact van onze opdrachtgevers. Voor sommige projecten ben je ook na het tenderproces betrokken om in de uitvoering bij te dragen aan de succesvolle implementatie van de strategie en plannen.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Wie zoeken wij?

  • Afgeronde HBO- of WO-studie.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, met ervaring met aanbestedingen en/of projecten in uitvoering.
  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe informatie te vertalen naar heldere en overtuigende plannen.
  • Basis projectmanagementvaardigheden.
  • In staat om samen te werken met uiteenlopende persoonlijkheden.
  • Sterke communicatieve vaardigheden. Nederlands is een vereiste, Engels een pré.

De functie

Wij bieden

Een dynamische rol met de kans om te werken in veel verschillende sectoren en bedrijven. Een creatieve, ondernemende omgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, met op termijn de mogelijkheid om mee te investeren in het bedrijf.

Rebel worden?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar Sigrid Schenk (sigrid.schenk@rebelgroup.com). Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Sigrid op 06-24548578.