Ervaren adviseur energietransitie

Wij zoeken een gedreven ervaren collega die vol overgave wil bouwen aan ons team en het verschil wil maken in de energietransitie. We zoeken iemand die ondernemend is, impact wil maken voor onze klanten en ook in staat is om onze gemotiveerde junioren op sleeptouw te nemen.  

Rebel Energy, Water & Climate BV

Over ons gedreven team

Rebel Energy, Water & Climate maakt werk van en met de energietransitie. Met financieel-economische en juridische kennis helpen wij een uiteenlopend pallet aan partijen de volgende stap te maken: strategie maar zeker ook investeren en implementeren.  We werken aan warmte, wind, zon, batterijen, technische innovaties, geothermie. Opdrachtgevers zijn zowel publiek als privaat, van start up tot grootbedrijf en van gemeente tot het Rijk en de Europese Commissie. 

Wij geloven in ondernemerschap en actiegericht werken om de energietransitie verder te brengen. Met stevige inhoudelijke kennis van de energietransitie toetsen en vergroten we de haalbaarheid van projecten, structureren we slimme samenwerkingen en ontwikkelen we strategie en beleid. Kritisch, eigenwijs en constructief, vanuit de overtuiging dat we zo het beste bereiken voor en met de klant. 

In het spoor van de energietransitie werken we ook aan de andere actuele duurzame transities. Rondom water en klimaatadaptatie, maar we zoeken ook het raakvlak met andere Rebels op het vlak van gebiedsontwikkeling, het herstel van flora en fauna en de transitie naar een circulaire economie.  

We zijn op zoek naar het volgende profiel

Jij hebt

We zijn op zoek naar het volgende profiel: 

  • Meer dan 8 jaar relevante werkervaring in de duurzame energiesector. 
  • Relevant netwerk in de sector van duurzame energie; bereidheid en vermogen om dit verder uit te bouwen vanuit de Rebelpropositie. 
  • Begrip van techniek, financieel economisch onderlegd en gevoel voor klantdynamiek.  
  • Een persoonlijkheid die ons team versterkt, kritisch, constructief, ondernemend, in staat zowel zichzelf als anderen verder te ontwikkelen.  
  • Een goede presentatie, inhoudelijke drijfveer, in staat een onderbouwde mening te delen, ervaring op bestuursniveau is een pre. 
  • Ambitie om bij te dragen aan het succes van Rebel, in staat te opereren in een platte informele organisatie die sterk naar buiten gericht is. 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij bieden

Er is vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden en die van het team vorm te geven. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling inclusief opleiding. Je krijgt een goed salaris en een prestatie gerelateerde bonus. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om snel te participeren in ons bedrijf en zodoende medeeigenaar te worden. Groeien doen we samen.  

‘No change without a Rebel’

Over ons

Rebel maakt vanuit vestigingen in o.a. Rotterdam, Washington en Johannesburg maatschappelijke impact. Dit doen wij zowel voor de overheid als het bedrijfsleven in verschillende sectoren: van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken, van het integreren van duurzaamheid in organisatiestrategieën tot impactmetingen, en van optimalisaties in asset-beheer tot financiering van ziekenhuizen. Opererend in kleine businessunits zijn Rebels ondernemend verantwoordelijk voor hun eigen koers. Deze ingrediënten vormen de basis van ons succes. 

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Richard de Bruin (richard.debruin@rebelgroup.com). Verkennend, voor een korte telefoonafspraak, of direct met CV en brief. Geen acquisitie.