Rebel Development – Allround Financieel medewerker (32-40 uur)

Word jij onderdeel van ‘team RD admin’ op deze prachtige locatie aan de Oude Haven in hartje Rotterdam?

Als allround financieel medewerker zorg je voor de dagelijkse financiële transacties, waarbij het belangrijk is dat deze nauwkeurig en tijdig worden uitgevoerd.

Het team

Wie zijn wij?

Rebel Development BV (RD), de investerings- en ontwikkelingstak binnen Rebel, bestaat momenteel uit 35 Nederlandse ventures en groeit. De ventures zijn zowel interne als externe vennootschappen waar de administratie voor wordt verzorgd. Daarnaast is sprake van een groot aantal externe kapitaalbelangen in zowel binnen- als buitenland. Het aantal transacties binnen de meeste ventures is beperkt van omvang en worden in het onlangs aangeschafte boekhoudpakket sterk geautomatiseerd. Dit maakt het mogelijk dat je zelf betrokken bent bij de gehele financiële administratie van alle ventures onder de verantwoordelijkheid van de coördinator Finance.

We staan voor eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap en het in teamverband bedienen van onze interne klanten. Met elkaar hebben we plezier in ons werk, pakken we de kansen die voor ons liggen en werken we met onze talenten en kwaliteiten. Ieder op zijn of haar eigen manier.

Vertrouwen is bij ons het belangrijkste en daarom heb je ook veel vrijheid. Hier moet je mee om kunnen gaan, want er ligt daarmee ook veel verantwoordelijkheid op jouw bordje.

Functie-eisen

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde hbo opleiding in een financiële richting;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring met (een deel van) bovenstaande werkzaamheden;
 • Je kunt goed communiceren, zonder klantgerichtheid uit het oog te verliezen;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent ook een teamspeler;
 • Je werkt nauwkeurig, kunt prioriteiten stellen en je bent integer en betrouwbaar; en
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord- en geschrift en daarnaast de Engelse taal voldoende.

Natuurlijk zijn jouw talent, kennis en ervaring super belangrijk maar wij hechten evenveel waarde aan je persoonlijkheid. Bij ons moet je goed zelfstandig kunnen werken, aangeven als je hulp nodig hebt of even wilt sparren, tegen een beetje chaos kunnen en durven kritisch en nieuwsgierig te zijn. Naast dat jij pietje precies bent met de cijfertjes en ervoor zorgt dat alles helemaal op rolletjes loopt, vinden wij bijvoorbeeld samen sporten ook erg leuk. Vind jij dat ook?

De functie

Wat ga je doen?

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het grootboek van de diverse ventures;
 • Je bent verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer inclusief het verzorgen van in- en externe verkoopfacturen en het beheren van de banken;
 • Je verzorgt de btw-aangiften en aangiften dividendbelasting;
 • Je beheert de deelnemingen, waaronder het verwerken van het aandeel in resultaten, het verwerken van aan- en verkooptransacties, maar ook het beheer van de onderlinge lening- en rekening-courantverhoudingen;
 • Je hebt voor een groot deel ook een controlefunctie waarbij jij de business (ongevraagd) meehelpt door de periodiciteit van de opbrengsten en de kosten te bewaken; en
 • Je maakt periodiek rapportages, overzichten en ad hoc analyses ongevraagd én op verzoek van de business.

Aanbod

Wat Rebel jou biedt

 • Brutosalaris met een bandbreedte tussen de €3.200 – €3.600,-;
 • Aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot 15% van het jaarinkomen
  (waar vaan deel groepsbonus/ deel individuele bonus);
 • Omdat we hopen dat iedereen zich echt onderdeel van onze ‘Rebel – familie’ gaat voelen kun je bij een vast contact ook aandeelhouder worden;
 • Laptop, telefoonkosten en een goede pensioenregeling;
 • Dienstverband: arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  (jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling); en
 • 30 vakantiedagen + 8.5% vakantietoeslag.

Verder kun je gebruik maken van de sportschool beneden kantoor zodat je na een werkdag  -of tussen het werk door- ook heerlijk kunt ontspannen en daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor een heerlijke lunch in de gezamenlijke keuken. Ook een potje tafeltennis- of voetbal hoort erbij om tussen het werk door even te ontladen. De vrijdagmiddag is er om lekker af te sluiten met een gezellig borrel en 1x per maand doen we dit ook op donderdagmiddag. En jaarlijks gaan we met de ‘Rebel – family’ op vakantie, het ene jaar een binnenlandtrip en het jaar erop een buitenlandtrip. Deze uitjes zorgen altijd voor onvergetelijke momenten met je collega’s.

Rebel worden?

Heb je interesse in deze functie en wil je de uitdaging aangaan?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV op vacatura.fa@rebelgroup.com en wie weet zitten wij binnenkort met jou om tafel!

Voor vragen kun je contact opnemen met Marian Wolfert op telefoonnummer 06-25067162. Er wordt geen automatische ontvangstbevestiging gestuurd, maar elke sollicitatie wordt individueel behandeld en een snelle reactie is gegarandeerd.