Adviseur duurzame mobiliteit

Onze bijdrage aan het verduurzamen en rechtvaardiger maken van mobiliteit

Bij alles wat we doen, is ons doel om een positieve impact op de wereld te hebben. Op het snijvlak van publiek en privaat, want het combineren van maatschappelijke waarden met een scherp zakelijk inzicht ligt alle Rebels na aan het hart. Dat lijkt misschien een ambitieus doel, maar we hebben altijd genoten van een uitdaging. We nodigen je uit om met ons mee te doen, om deel uit te maken van de verandering. Laten we verder denken dan bestaande structuren. Als overheden, als bedrijven en als individuen.

Rebel Payments, Mobility and Insights

Over ons team

Op wereldschaal is en moet mobiliteit veranderen om duurzaamheids- en rechtvaardigheidsdoelstellingen te bereiken. Het Rebel Payments, Mobility and Insights-team helpt overheden en spelers uit de private sector deze veranderingen te structureren om ervoor te zorgen dat private prikkels en publieke doelstellingen op elkaar aansluiten. Naast de voortdurende ontwikkelingen in elektrische voertuigen – die we overlaten aan Elon Musk – doen we dit op alle niveaus en in alle domeinen waar we onze bijdrage aan duurzamere en aantrekkelijkere mobiliteitsecosystemen kunnen maximaliseren. Onze wereldwijde aanwezigheid en ons scherpe oog voor data geeft een ongekend inzicht in opkomende bedrijfsmodellen, trends, beleid en verhalen die de veranderingen in mobiliteit aansturen. Of dit nu gaat om het verbeteren van (betalen in) openbaar vervoer, de opkomst van elektrisch rijden of het gebruik van deelmobiliteit. We gebruiken data voor het vinden en nemen van goede beslissingen. We gaan complexiteiten niet uit de weg, maar vinden strategieën die werken in een dynamische, complexe omgeving. En we zetten de daad bij het woord door risico’s te delen met onze klanten en te investeren in oplossingen waar we zelf in geloven.

We zijn op zoek naar het volgende profiel

Jij hebt

Rebel is op zoek naar uitbreiding van het team in Nederland. We verwelkomen mensen die onze waarden delen; die willen bijdragen aan veranderende mobiliteit; Onderschrijf onze missies en hebben hun eigen missie om ons te inspireren. We waarderen persoonlijke eigenschappen zoals: grit, nieuwsgierigheid, gevoel voor humor, empathie en liefde voor de goede dingen in het leven.

Wij zijn op zoek naar mensen met het volgende profiel/achtergrond:

 • 3 tot 5 jaar consultancy, bedrijfs- of overheidsachtergrond in duurzame mobiliteit
 • Sterke vaardigheden in data-analyse en een diepe interesse in mobiliteit op wereldwijde schaal
 • Een breed relevant netwerk of het vermogen om een netwerk snel te laten groeien
 • Uitstekende vaardigheden op het gebied van business development
 • Nederlands als moedertaal en in staat om op professioneel Engels niveau te werken

Stuur ons niet alleen je CV, vertel ons je verhaal!

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij bieden

 • Een klein, multidisciplinair team, onderdeel van een internationaal netwerk van 250+ consultants
 • Een internationaal perspectief met collega’s in London, New York, Toronto en Californië.
 • Een platte organisatiestructuur, met beperkte hiërarchie
 • Eigenaarschap van een missie en projecten
 • Ruimte om te ontwikkelen, door training, uitdagingen en fouten
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een modern kantoor in Rotterdam en de mogelijkheid om (deels) remote te werken

‘No change without a Rebel’

Rebel maakt vanuit vestigingen in o.a. Rotterdam, Washington en Johannesburg maatschappelijke impact. Dit doen wij zowel voor de overheid als het bedrijfsleven in verschillende sectoren: van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken, van het integreren van duurzaamheid in organisatiestrategieën tot impactmetingen, en van optimalisaties in asset-beheer tot financiering van ziekenhuizen.

Waarden in onze bedrijfscultuur zijn onafhankelijk denken, inhoudelijke gedrevenheid en een constructief-kritische houding. Op zoek naar manieren om een positieve impact te hebben. Opererend in kleine businessunits zijn Rebels ondernemend verantwoordelijk voor hun eigen koers. Deze ingrediënten vormen de basis van ons succes.

Ben je geïnteresseerd?

Zie jij een match tussen deze vacature en jezelf? Of wil je meer weten? Stuur een CV en korte motivatie naar Clemens.Nauta@Rebelgroup.com.