Ondernemende ervaren adviseur Flora & Fauna (fulltime)

Basisinformatie

  • Locatie: Rotterdam/Amsterdam/Antwerpen
  • Uren: Fulltime
  • Salaris: Marktconform, inclusief flexibele bonus op basis van duurzame impact
  • Teamgrootte: Werken binnen een groeiend en dynamisch team van meer dan 300 collega’s

Over Rebel Flora & Fauna

Rebel Flora & Fauna is in januari 2022 opgericht en zet zich in voor biodiversiteit en natuurwaarden. Onze focus ligt op het verbinden van ecologie en economie, met de overtuiging dat deze twee werelden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als het systeem hier niet in voorziet, nemen wij het initiatief om dat te veranderen, omdat de aarde geen oneindige exploitatie kan verdragen.

Bij Rebel Flora & Fauna combineren we een financieel-economische benadering met een breed waardeperspectief. We streven naar duurzame impact, waarbij we mechanismen die biodiversiteit onder druk zetten, uit het systeem halen en de echte waarde van flora en fauna inzichtelijk maken. Dit doen we in uiteenlopende contexten, van woon- en werkgebieden tot de natuurlijke omgeving.

Rebel werkt met een team van meer dan 300 mensen verspreid over vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Washington, San Francisco, Londen, Johannesburg en Nairobi. Wij hanteren een plat organisatiemodel, en zijn gedreven door maatschappelijke impact, ondernemerschap en gemeenschappelijk aandeelhouderschap.

De Rol

Wij zoeken een ondernemende en ervaren adviseur Flora & Fauna die ecologie en economie met elkaar kan verbinden. In deze rol help je bedrijven, overheden en NGO’s om maatschappelijke doelstellingen te realiseren, ook wanneer dit op het eerste gezicht niet in hun businesscase lijkt te passen. Je werkt samen met publieke en private klanten aan het realiseren van groene waarden en het herstellen van biodiversiteit. Hierbij focus je je op verdienmodellen die toekomstbestendig zijn, mits er oog is voor de omgeving.

Je zult zelfstandig adviestrajecten managen en medewerkers van Rebel en samenwerkingspartners hierin meenemen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de teamontwikkeling en het coachen van collega’s. Samen bouwen we verder aan de groei van Rebel Flora & Fauna, waarbij de ambitie bestaat om op termijn mede-eigenaar te worden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, inhoudelijk gedreven professional met de volgende kwalificaties:

  • WO-opleiding of denkniveau, bij voorkeur in een economische of ecologische richting (bijv. financiering, assetmanagement, gebiedsontwikkeling, true pricing).
  • Minimaal 10 jaar werkervaring met een passie en visie op het gebied van flora & fauna.
  • Cijfermatig sterk en een goed inzicht in de verbinding tussen kosten, baten en ecologie. Ervaring met financieel modelleren en het doorrekenen van groene waarden is een pré.
  • Een relevant netwerk en het vermogen dit om te zetten in opdrachten.
  • Ervaring in het zelfstandig managen van zware adviestrajecten.
  • Coachende vaardigheden en ervaring met teamontwikkeling, bij voorkeur vanuit een leidinggevende positie.
  • De ambitie om Rebel Flora & Fauna verder uit te bouwen als mede-eigenaar/aandeelhouder

Wat bieden wij?

Rebel biedt een creatieve en ondernemende werkomgeving, waar je samen met leuke collega’s werkt aan maatschappelijke impact. Naast een marktconform salaris krijg je een flexibele bonus op basis van de duurzame impact die je realiseert. Met de Rebel Academy investeren we in je persoonlijke ontwikkeling binnen het brede veld van advieswerk. Na een jaar succesvolle samenwerking bieden we je de mogelijkheid om mede-ondernemer te worden.

Ben jij een Rebel?

Neem dan uiterlijk 10 november 2024 contact op met Mark Bode via mark.bode@rebelgroup.com. Voor meer informatie over Rebel en onze projecten, bezoek onze website: www.rebelgroup.com.

G

Geïnteresseerd? Neem contact op met