Junior financieel medewerker

Ben jij iemand die voldoening haalt uit het vervullen van een ondersteunende rol? Dan hebben wij per direct de perfecte baan voor jou!

Over Rebel

Het Rebel-avontuur begon in 2002 met tien stoelen. Aan een grote ronde tafel besloten de eerste Rebels – na een carrière bij adviesbureaus – een eigen onderneming te starten. Eentje zonder kaders, hiërarchie en bazen. Een plek waarbinnen iedereen zijn beste zelf kan zijn. Alles wat we in ons hebben, leggen we op tafel. Intrinsieke motivatie, de drang om verandering te brengen, inhoud en één focus: impactvolle projecten realiseren, wereldwijd. Bekijk hier het Rebel-team en de skills die iedere Rebel in huis heeft. Denk dan aan strategisch advies, beleidsanalyses, partnership consulting, financieel advies en de begeleiding van investeringen.

Hoe we op die dag met elkaar begonnen, is hoe we vandaag werken voor en met onze samenwerkingspartners: op basis van vertrouwen. In alles wat we doen – en dat is veel – is ons streven om een positieve impact op de wereld te hebben. Op het raakvlak van publiek en privaat, omdat ons Rebel-rode hart daar ligt waar maatschappelijke waarden en privaat ondernemerschap samenkomen. Een ambitieuze doelstelling misschien, maar wel één die uitdaagt. We nodigen iedereen uit aan te schuiven en onderdeel te worden van de verandering. Samen buiten de lijntjes kleuren. Als overheid, bedrijf en individu. We zijn nog steeds die jongens en meisjes aan die ronde tafel. Alleen is de tafel groter geworden en blijven we er stoelen bij slepen. In Rotterdam en in andere wereldsteden. Groeien is niet ons doel. Maar we doen het wel. We gaan waar we het hardst nodig zijn en waar we de meeste verandering kunnen realiseren. Van Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Londen en Washington D.C. tot Johannesburg, Nairobi, en Jakarta.

Good to know

Het administratieve team bestaat uit 9 personen.  Zeker als newbie laten we jou natuurlijk niet zwemmen in het diepe, dus wij zoeken veel contact met jou en jij met ons!  Binnen het team proberen we alle taken altijd zo goed mogelijk te verdelen, rekening houdend met iedereen zijn/haar kennisniveau en persoonlijke voorkeuren en ambitie. Dit in combinatie met de continue groei en ontwikkelingen binnen Rebel vereist van ons dat we kunnen schakelen indien dat nodig is. We besteden dan ook veel aandacht aan nieuwe ontwikkelingen die zijn vormgegeven in onze zogenaamde “roadmap”.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren en analyseren van de crediteurenadministraties
 • Je bent verantwoordelijk voor de projectadministratie (projectnummers aanmaken, budgetten en tarieven vastleggen)
 • Grootboekbeheer
 • Het verwerken van kas- en bankmutaties
 • Het maken van verkoopfacturen en doorbelastingen
 • Het inboeken van pensioenspecificaties
 • Urenstaat goedkeuren en doorboeken

Wie ben jij?

 • Jij hebt mbo-niveau 4/ HBO werk- en denkniveau in een financiële richting;
 • Je hebt als starter natuurlijk nog geen werkervaring, maar misschien wel via je stage. Of misschien heb je al 1-1,5 jaar ervaring met een deel van de werkzaamheden en wil je het vak verder leren en je bij ons ontwikkelen
 • Het liefst heb jij basiskennis van Excel en ben je digitaal vaardig waardoor je ons softwaresysteem snel in de vingers hebt
 • Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijkheid, talenten en competenties. We vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig en leergierig bent en ook voor je eigen mening durft uit te komen. Je kunt makkelijk communiceren, bent goed in de omgang en vindt het ook heerlijk om je even terug te trekken en je eigen ding te doen. Je voelt je verantwoordelijk voor hetgeen je doet en zorgt dat je je werk goed en afgerond achterlaat, om vervolgens deel te nemen aan een sportsessie met ons.
 • Fulltime of parttime (16-40 uur) beschikbaar.
G

Geïnteresseerd? Neem contact op